Bazen misli / Predstavljeno

Eno sedežno za dva otroka in tri mačke prosim!

Kako kupiti kavč? Greš v prvi salon pohištva, pogledaš kateri ti je všeč, plačaš in odpelješ, ne? No, pomisli še enkrat.

Pri meni je ponavadi izgledalo bolj tako, da sem prišla tja z dvema nemirnima otrokoma, pol ure krožila med kavnimi mizicami in oprezala za potencialnim prodajalcem, ki bi milostno želel vzeti moj denar, ko sem ga končno našla, pa mi je naveličano povedal, da bom na vsakega čakala toliko časa, da se mi ga bolj splača ročno izdelat. Da ne pozabimo, da za normalno ceno dobiš nek material, ki te skeli že, ko ga samo pogledaš, na vzmetenje lahko pozabiš, velik pa je nekako dovolj za tri morske prašičke in Julijino Bejbi. Budget za novo sedežno sva si omejila na 1500€, ker pri nas, ob treh mačkih in dveh malih otrocih ne bo dočakal pomladi 2021 in že za ta denar mi je grozno, da je čez par let praktično neuporaben. Hkrati pa sva iskala mikrofibro, da se lažje čisti in se dlake ne prijemajo pretirano, tako kot so se nama do zdaj v blago. Usnja ne marava, tako da sva bila pri izbiri reees omejena in ne pretiravam če rečem, da sva bila v bolj ali manj aktivnem procesu nakupa več kot pol leta.

Potem pa sem naletela na plakat za Rutarjevo odprodajo izdelkov zaradi prenove, se oborožila z dodatnim parom rok v obliki Eve in se napotila v akcijo. Znižanih je bilo ogromno lepih sedežnih, ampak meni sta v oči padla predvsem dva, en v obliki črke L, kar je bil prvotni plan in drugi, dokaj netipičen, z izjemno širokim sedalnim delom, ki se mi je zdel že na prvi pogled noro udoben. Ko sem se usedla, sem vedela, da je ta pravi – na otip prijetna mikrofibra, ogromno okrasnih blazin, s pomočjo katerih se lahko še udobneje namestiš, idealna barva, nato pa sem zagledala še listek s ceno. 799e. A je sploh možno, da sem se za spremembo zaljubila v najcenejšo, ne najdražjo stvar!? Prvič, drugič, prodano!

Prijazna prodajalka je v 5 minutah uredila vso papirologijo in razložila, da lahko dostavo pričakujem v roku 30 dni. Jaka je bil sicer dokaj skeptičen glede izbire, saj se mu je zdelo, da mora biti kavč obvezno v obliki črke L, da sploh lahko ležiš, ampak takoj prvi večer, ko sva se zvalila nanj in pogledala film, je moral še enkrat več priznati, da ima žena vedno prav ? Na njem smo brez težav lahko vsi štirje, Julija ga uporablja kot trampolin (ja, ja, ja, vse vem…ampak who cares ?), iz blazin s Tristanom ustvarjata trdnjave, dlake sčistim z enim potegom, polito mleko obrišem z baby robčkom… definitivno nakup, ki je presegel moja pričakovanja.

Če ste torej v fazi nakupa, vam toplo priporočam obisk Rutarja  – ravno včeraj sem se, prvič po prenovi, peljala mimo njihove poslovalnice na Rudniku in reees izgleda noro že na zunaj, tako da komaj čakam, da grem pokukat še v samo trgovino, ker je baje po novem OGROMNA!

 

L. ❤️

 

*Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Rutar*

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .